fbpx

Bröllopsfotograf
Uppsala, Stockholm, Enköping

Porträttfotografering, vigselfotografering eller heldag - bröllopsfotograf August Järpemo dokumenterar din stora dag på det sätt du önskar. Romantiskt, svartvitt, sobert eller galet? Bröllopsfotografering handlar också om stil och känsla. Tillsammans går vi igenom allt i god tid innan bröllopet. Välkommen att kontakta din bröllopsfotograf i Uppsala, Stockholm eller Enköping med omnejd redan i dag!

Bröllopsfotograf Uppsala, Stockholm, Enköping. Bröllopsfotografering.

Planeringsmöte inför bröllopsfotografering

Oavsett om du bara önskar några porträttbilder, eller minnesbilder alltifrån påklädning av brudklänning till brudvals och fest fram till småtimmarna, är det bra att träffas i förväg och planera. Vilken typ av foton önskar du, vad är just din stil? Hur ser schemat för dagen ut? Var önskar ni bli fotograferade? Vi tar en fika på något trevligt ställe och funderar igenom allting tillsammans.

Förberedelser - låt dig inspireras och öva framför spegeln

Att ta inspiration ifrån andras bröllopsbilder är inte att kopiera. Genom att titta på bra bilder får du nya idéer, det är ett bra sätt att förbereda sig på. Öva er gärna på att posera - en spegel på väggen kan vara till bra hjälp.

Se foton från bröllopsfotografering på Instagram

En bröllopsfotograf med ess i rockärmen

Genom åren har jag hunnit medverka som bröllopsfotograf på många bröllop. Stora bröllop, små bröllop. Ett jag minns särskilt väl var ett drömbröllop utanför Uppsala, med fotografering vid vackra ängar, skog och sjö. Just den dagen låg solen perfekt i alla lägen, så även senare vid Uppsala domkyrka. Brudparet njöt av fotoshootingen och stämningen var magisk.

Vädret behöver dock inte vara på topp för vackra bröllopsfoton, och alla är inte vana fotomodeller. Som porträtt- och eventfotograf är jag van vid det mesta, det finns lösningar på allt. Den vanligaste feedbacken jag brukar få som bröllopsfotograf är att jag är lättsam, känns trygg och ser lösningar istället för problem. Och det stämmer - jag har alltid ess i rockärmen.

Läs mer feedback om August Järpemo på Facebook

Bröllopspaket

Silver
från
SEK5000
Silver
Porträtt
Fotografering 1 timme
Planeringsmöte
Porträttfotografering
Redigering
Vigselfotografering
Före bröllop-fotografering
Middagsfotografering

Boka Silver

Diamant
från
SEK18000
Diamant
Heldag från morgon till kväll
Heldagsfotografering
Planeringsmöte
Porträttfotografering
Redigering
Vigselfotografering
Före bröllop-fotografering
Middagsfotografering

Boka Diamant

Villkor för bröllopsfotografering

Boka bröllopsfotograf

Varmt välkommen att höra av dig med frågor och funderingar runt din bröllopsfotografering. För att boka bröllopsfotograf - hör gärna av dig i god tid före bröllopsdagen.

Tel: 073 73 23 350
E-post: info@augustjarpemo.se
Formulär: