Bröllops

Paket

DIAMANT

Heldag 12h

Från morgon till kväll och allt ni kan tänka er

Allt ni kan tänka er! 

Vi börjar dagen med förberedelser det kan vara när du hitter i stolen hos frisören, sminkar er eller när klänningen träs på. Förberedelserna är unika, intima och otroligt mysiga! Under porträttfotograferingen tar vi oss till utvalda platser som vi tittat ut tidigare, magiska skogsdungar, ståtliga pelarbyggnader eller charmiga gamla gator – det är fantasin som sätter gränserna! Väl framme på vigselplatsen gör vi en sista check innan det är dags att gå in. Jag finns med er under hela vigseln och möter upp er utanför. Vid gratulationerna brukar jag finnas rakt framför er när det kastas diverse över brudparet, när gästerna kommer fram till er fotograferar jag de intima gratulationerna och känslor som kommer fram. När vi tagit oss till platsen där middagen är står jag redo med kameran när ni anländer, under brudskålen, talen och ända fram till tårtskärning!

Minst 300 st bilder

Lyxig Bröllopsalbum i linne

Vacker Bröllopsbox med 25st A6

Proffs Utskrifter i både A3 & A4

35000kr

Guld

Halvdag 6h

Porträtt, Vigsel, Gruppbilder, Följe, Brudskål och Mingel

Halvdag med högt värde.

Ett mellanting med det mesta men inte allt. Vi kommer ha gott om tid för porträttfotografering där kreativiteten är det enda som sätter stopp när vi tar oss till våra utvalda platser som vi tittat ut innan. Under vigseln fångar jag miljön och främst er där framme. När ni kommer ut ser ni mig rakt fram med kameran i högsta hugg till gratulationernas jubel och diverse som slängs över brudparet. Men än är ni får ni stå ut med mig, innan brudparet kommer till middagsplatsen fotograferar minglet mellan gästerna, när ni anländer tar jag bilderna när vi välkomnas och kommer finnas under hela brudskålen tills alla tar sina platser vid borden.

Minst 200 st bilder

Bröllopsbox med 15st A6

Utskrifter 10st A4

22500kr

Silver

Kvartsdag 3h

Porträtt, Vigsel, Gruppbilder och Följe

En kvartsdag för er som vill ha de stora delarna av bröllopsdagen fotograferad. Vanligtvis börjar vi med porträttfotografering i  lugn och ro, vi möter upp brudföljet och tar bilder med er i olika konstellationer, vi tar oss till vigselplatsen och jag finns med er under hela vigseln, vid gratulationerna står jag och fotograferar när det kastas diverse över brudparet och alla kramar.

Minst 100 st bilder

Utskrifter 5st A4

14500kr

Uppsalapaket

Lagom ca 2h

Porträtt & Vigsel i Uppsala området

Gifter ni er i Uppsala med omnejd finns ett porträtt- & vigselpaket.

Vi hittar fina platser nära vigselplatsen och jag ser till att ni får ut mycket av porträttfotograferingen. Under vigseln är jag med hela vägen till gratulationerna. När det är dags att åka säger jag grattis och släpper er själva till festligheterna.

Minst 50 st bilder

9500kr

Uppsalaporträtt

Ungefär 1h

Porträtt i Uppsala området

Det finns ett paket för alla brukar jag säga! Detta paket syftar till er som vill ha porträttbilder från bröllopet och känner att ni tar hand om det övriga själva.

Inga problem! Vi hittar fina platser nära vigsel-platsen och skapar härliga & underbara bilder tillsammans. Paketet syftar till ca 1h fotografering.

Minst 20 st bilder

6500kr

Ska vi ta en

Fika &Planera?

Vi kommer skapa er Story, intimitet, ögonblick och vackra stunder. Låt oss ta en fika ihop och se om vi passar för varandra, kostnadsfritt såklart!

Prislista från 6500 sek

Kostnadsfri

Förfrågan

Woop Woop!
Ditt mail har skickats

Awesome! Jag hör av mig så snart jag kan och tills dess – ha en underbar dag!

// August

Ps. Ibland hamnar e-post i spam mappen, upplevs väntetiden lång?
Mina uppgifter finns alltid längst ned på webbplatsen.

Sociala MEdier

Bröllops

Paket

DIAMANT

Heldag 12h

Allt ni kan tänka er! 
Från start till stop, då hinner vi med Förberedelser, Porträtt, Vigsel, Mingel, Brudskål, Tal, Middag och Tårtskärning!

Minst 400 st bilder

Bröllopsbox

Utskrifter

Guld

Halvdag 6h

Porträtt, Vigsel, Gruppbilder, Följe, Brudskål, Mingel

Minst 200 st bilder

Bröllopsbox

Utskrifter

Silver

Kvartsdag 3h

Porträtt, Vigsel, Gruppbilder, Följe

Minst 100 st bilder

Bröllopsbox

Utskrifter

Uppsala

Lagom 1,5h

Gifter ni er i Uppsala finns ett mindre porträtt- & vigselpaket till bröllopet.

Minst 50 st bilder

Bröllops

guide

Bröllopsguide eller planeringsguide? Ja egentligen båda! En Bröllopsplaneringsguide, ja där har vi det! Men det blir så långt att skriva. 

Den här kan ni använda från 18 månader innan bröllpet till efter bröllopet, perfekt med checklista, tips och små saker som är bra att hålla koll på.

[ms-form id=1]