Företagsfotograf

FÖRETAGSFOTOGRAF

Företagsfotografering för webb och tryck: porträtt av medarbetare, produktbilder, miljöbilder, promotionbilder med mera. Jag anlitas också flitigt som eventfotograf av både stora och små företag. Välkommen att kontakta din företagsfotograf i Uppsala, Stockholm eller Enköping med omnejd redan i dag!

Företagsfotograf som håller hög standard

En företagsfotograf behöver man ofta anlita flera gånger för att få nya bilder i samma stil och samma höga kvalitet. Produktfotografering sker därför i min studio, större produkter på location. Jag gillar också bestämda priser där jag jobbar mot att du som kund ska bli nöjd. Det är kvalitet i mina ögon.

En företagsfotografering jag minns särskilt väl var en produktfotografering för ett stort, internationellt klockföretag. Förutom produktbilder till hemsidan var det också fotografering av modeller med klocka, samt snyggare promotionbilder. 

Omdömen om mig som fotograf på företagets Facebook-sida

Eventfotograf som fångar ögonblick

Eventfotografering innebär att bygga en berättelse genom bilder. Det gäller att vara på rätt plats vid rätt tillfälle, och framför allt att se och hinna fånga de där minnesvärda ögonblicken. Principen är densamma oavsett om jag fotar på stora internationella event, eller på den lilla kickoffen hos småföretagaren runt hörnet. Den kanske roligaste eventfotografering jag varit med om var en tomtefotografering med små barn i ett stort köpcentrum. Flexibilitet och förmågan att hitta lösningar är en förutsättning för att glänsa som eventfotograf.

Omdömen om mig som bröllops- och eventfotograf på företagets Facebook-sida

Planering inför företagsfotografering

För att en eventfotografering ska bli riktigt, riktigt bra krävs en del planering. Vi behöver en tidsplan – eventfirmor brukar själva ta fram ett schema men vid behov går vi tillsammans igenom det kommande eventet. Vad händer under dagen? Vad ska fotograferas? När? På vilket vis ska fotona användas? Det här är exempel på frågor du kan förbereda inför ett möte eller helt enkelt via mejl.

Eventfotograf Uppsala, Stockholm, Enköping. Eventfotografering.

Event

Företagsfotografering Uppsala, Stockholm, Enköping.

Företagsporträtt

Konakta mig för offert!

Varmt välkommen att höra av dig med frågor och funderingar runt din företagsfotografering. För att boka företagsfotograf – hör gärna av dig i god tid.