fbpx

Eventfotograf
Uppsala, Stockholm, Enköping

Eventfotografering på företagsgalor, konferenser, företagsevent, utställningar, på köpcentrum med mera. Dokumentation av hela eventet eller enstaka minnesbilder - du får proffsiga foton med din företagslogga, i den stil du önskar. Välkommen att kontakta din eventfotograf i Uppsala, Stockholm eller Enköping med omnejd redan i dag!

Eventfotograf Uppsala, Stockholm, Enköping. Eventfotografering.

Planering och förberedelser inför eventfotografering

För att en eventfotografering ska bli riktigt, riktigt bra krävs en del planering. Vi behöver en tidsplan - eventfirmor brukar själva ta fram ett schema men vid behov går vi tillsammans igenom det kommande eventet. Vad händer under dagen? Vad ska fotograferas? När? På vilket vis ska fotona användas? Det här är exempel på frågor du kan förbereda inför ett möte eller helt enkelt via mejl.

Eventfotograf som fångar ögonblick

Eventfotografering innebär att bygga en berättelse genom bilder. Det gäller att vara på rätt plats vid rätt tillfälle, och framför allt att se och hinna fånga de där minnesvärda ögonblicken. Principen är densamma oavsett om jag fotar på stora internationella event, eller på den lilla kickoffen hos småföretagaren runt hörnet. Den kanske roligaste eventfotografering jag varit med om var en tomtefotografering med små barn i ett stort köpcentrum. Flexibilitet och förmågan att hitta lösningar är en förutsättning för att glänsa som eventfotograf.

Omdömen om mig som bröllops- och eventfotograf på företagets Facebook-sida

Boka eventfotograf

Varmt välkommen att höra av dig med frågor och funderingar runt din eventfotografering. För att boka eventfotograf - hör gärna av dig i god tid före eventet.

Tel: 073 73 23 350
E-post: info@augustjarpemo.se
Formulär: