fbpx

Företagsfotograf
Uppsala, Stockholm, Enköping

Företagsfotografering för webb och tryck: porträtt av medarbetare, produktbilder, miljöbilder, promotionbilder med mera. Jag anlitas också flitigt som eventfotograf av både stora och små företag. Välkommen att kontakta din företagsfotograf i Uppsala, Stockholm eller Enköping med omnejd redan i dag!

Företagsfotograf Uppsala, Stockholm, Enköping.
Företagsfotografering Uppsala, Stockholm, Enköping.

Planering inför företagsfotografering

Vid behov bokar vi in ett planeringsmöte där vi går igenom sådant som motiv, utrymmen för porträttfotografering och stil på produktbilderna. Ofta går det också bra att planera per telefon eller mejl.

Företagsfotograf som håller hög standard

En företagsfotograf behöver man ofta anlita flera gånger för att få nya bilder i samma stil och samma höga kvalitet. Produktfotografering sker därför i min studio, större produkter på location. Jag gillar också bestämda priser där jag jobbar mot att du som kund ska bli nöjd. Det är kvalitet i mina ögon.

En företagsfotografering jag minns särskilt väl var en produktfotografering för ett stort, internationellt klockföretag. Förutom produktbilder till hemsidan var det också fotografering av modeller med klocka, samt snyggare promotionbilder. En del av de bilderna kan du se på mitt Instagramkonto.

Omdömen om mig som fotograf på företagets Facebook-sida

Boka företagsfotograf

Varmt välkommen att höra av dig med frågor och funderingar runt din företagsfotografering. För att boka företagsfotograf - hör gärna av dig i god tid.

Tel: 073 73 23 350
E-post: info@augustjarpemo.se
Formulär: