1:1 Mentorskap

nu kör vi!

Mentorskap är väldigt viktigt och personligen har jag fastnat för fotografer jag ser upp till och lärt mig så mycket av!

Vanligtvis brukar fotografer höra av sig till mig om mentorskap, det blir lite omvänt om jag letar efter dom som vill få hjälp av mig, lära sig och jag kommer dela med mig av allt jag kan!

Det är inte det lättaste i branschen, det upplevs som att många redan har allt planerat och vet vad dom ska göra. Såklart är det inte så. För mycket tankar och beslut kan få processen att halta. Det kommer jag hjälpa dig med!

Det finns en del att bestämma sig över, några saker är varumärke (branding), bygga en hemsida, skapa ett portfolio, utveckla en speciell stil, lära sig kameran och alla funktioner, använda Lightroom och Photoshop, hitta bra backuplösningar och sen hur man strukturerar upp sitt företag med kunder, fakturor, kontrakt och allt det där!

Vart du än står på din fotoresa så hjälper jag gärna till! Jag är som en öppen bok och kommer dela med mig av alla tankar och idéer.

Första steget är att svara på ett par frågor, då är du igång!

Hur går det till?

1:1 Mentorskap | I person eller online

  1. Först: Tryck på ’boka nu’ och berätta lite mer om dig själv och varför du vill ha mentorskap av mig. Jag återkommer med frågor och sen skapar vi en skräddarsydd plan för dig.
  2. Mentorskap: 1-2h och kan göras över fika, skype eller alla andra sätt som fungerar för oss båda.
  3. Utvecklingstid: Du kommer få ett sammanfattnings-mail där det vi pratade om kommer finnas med och punkter som för dig framåt. Även kommer det länkar till bra sidor för att förenkla ditt företagande och verktyg som jag använder.
  4. Mail stöd: Under veckorna efter vårt möte kommer jag finnas per mail och svara på alla frågor du kan komma.

1:1 MENTORSKAP

NU KÖR VI

1:1 Mentorskap

Woho, ditt mail har skickats!!

Ditt mail har kommit iväg och vi svarar så snart som möjligt 
tills dess – ha en toppen dag!

// August Järpemo

vi finns på sociala medier