fbpx

Min resa

Hjärtat i företaget

av august järpemo

Det finns en drivkraft bakom min kamera och det landar alltid hos min familj.

Som äldst i en syskonskara av sex härliga barn känner jag stor glädje varje gång jag träffar dem. Värderar varje sekund som storebror. Med åren som går blir vi mer och mer lika varandra, på olika sätt, ingen av oss är den andres kopia.

I mina år som fotograf har jag alltid fotograferat människor, fotografer har sina olika fotostilar och min största styrka är Candid-bilder. Dem bilderna mitt i ögonblicket. Dem bilderna man inte kan posera inför. Dem brinner jag lite extra för.

Jag vill skapa genuina och fantastiska bilder med er. För mig är bröllopsdagen den finaste dagen jag kan tänka mig. När två blir ett. Följa med er under den dagen fyller min glädjebägare till max och finns inget bättre än att se kärleken mellan er.

Jag vill dela med mig av mina kunskaper och intressen inom fotografi. Genom åren har jag varit mentor till fotografer och varit en stöttepelare. Det finns fotografer där vi utbyter tankar och idéer helt prestigelöst. Toppar och dalar, funderingar och problem. Många gånger är det inte så komplicerat som man tror. Och om jag kan hjälpa vänner eller nya bekanta med mina erfarenheter så gör jag gärna det!

Under mina fotostunder finns det inga regler, förväntningar eller måsten. Jag följer er under bröllopsdagen och fångar bilder på er resa. Vi hittar eran kemi och har idéerna med oss. Under bröllopsmötet har vi en pratstund om dagen, schemat och miljöerna. Vi hittar inspiration och siktar på att skapa dem bästa bröllopsbilderna vi kan ihop.

Jag vill skapa bilder som fångar er, den kärleken, de blickarna på den speciella dagen.

Visst låter det bra!

Det skulle vara en ära att fotografera er kärlek.

/August

kom ihåg era minnen

Med passionen av att skapa en resa under er fotosession erbjuder jag utskrifter i olika storlekar.

Vi alla vet hur mycket plats bilder tar i telefonerna men att ha bilder utskriva är en helt ny nivå av verklighet.

Enkelhet är det ultimata raffinemanget

Leonardo Da Vinci

Scroll to Top