fbpx

Porträttfotograf
Uppsala, Stockholm, Enköping

Porträttfotografering för modeller, företaget, familjen. Körkortsbilder, studentfoton, barnfotografering i studio eller utomhus. Jag anlitas också flitigt som bröllopsfotograf vid både stora och små bröllop. Välkommen att kontakta din porträttfotograf i Uppsala, Stockholm eller Enköping med omnejd redan i dag!

Porträttfotograf Uppsala, Stockholm, Enköping. Porträttfotografering.

Förberedelser inför porträttfotografering

Fundera gärna i förväg på hur du vill bli fotograferad. Ska det vara i studio eller utomhus? I vilken stil? Vad ska du använda bilderna till? Ett tips till dig som inte är van modell är att öva lite framför spegeln därhemma. Jag kan också hjälpa dig på traven genom att komma med idéer, inspiration eller förslag på roliga stilar.

Se exempel på porträttfotografering på Instagram

Trygg och lättsam porträttfotograf

För att porträttbilder ska bli bra är det viktigt att du känner dig bekväm under fotograferingen. De vanligaste omdömena jag brukar få som porträttfotograf är att jag känns trygg och lättsam. Vid barnfotografering väljer vi ofta att fota utomhus där de får springa kring och ha roligt. Det blir naturligare bilder och gladare barn.

En annan fantastisk grupp att fotografera är skådespelare och modeller. Särskilt modeller vill ofta ha fotografering på location, i regn, rök och så vidare. Det ger inspiration även till bröllopsfotografering och fotografering för företag.

Omdömen om mig som bröllops- och porträttfotograf på företagets Facebook-sida

Boka porträttfotograf

Varmt välkommen att höra av dig med frågor och funderingar runt din porträttfotografering. För att boka porträttfotograf - hör gärna av dig i god tid.

Tel: 073 73 23 350
E-post: info@augustjarpemo.se
Formulär: