Logotyp för Fotograf August Järpemo

Min resa

Hjärtat i företaget

Fotograf August Järpemo

Fotograf August Järpemo Bröllopsfotograf

Det finns en drivkraft bakom min kamera och det landar alltid hos min familj.

Som äldst i en syskonskara av sex härliga barn känner jag stor glädje varje gång jag träffar dem. Värderar varje sekund som storebror. Med åren som går blir vi mer och mer lika varandra, på olika sätt, ingen av oss är den andres kopia.

I mina år som fotograf har jag alltid fotograferat människor. Alla fotografer har sina egna fotostilar och min största styrka är Candid-bilder; De bilderna mitt i ögonblicket! De bilderna man inte kan posera inför. De brinner jag lite extra för.

Jag vill skapa genuina och fantastiska bilder med er. För mig är bröllopsdagen den finaste dagen jag kan tänka mig. När två blir ett. Följa med er under den dagen fyller min glädjebägare till max och finns inget bättre än att se kärleken mellan er.

Jag vill dela med mig av mina kunskaper och intressen inom fotografi. Genom åren har jag varit mentor till fotografer och varit en stöttepelare. Det finns fotografer där vi utbyter tankar och idéer helt prestigelöst. Toppar och dalar, funderingar och problem. Många gånger är det inte så komplicerat som man tror. Och om jag kan hjälpa vänner eller nya bekanta med mina erfarenheter så gör jag gärna det!

Under mina fotostunder finns det inga regler, förväntningar eller måsten. Jag följer er under bröllopsdagen och fångar bilder på er resa. Vi hittar eran kemi och har idéerna med oss. Under bröllopsmötet har vi en pratstund om dagen, schemat och miljöerna. Vi hittar inspiration och siktar på att skapa dem bästa bröllopsbilderna vi kan ihop.

Jag vill skapa bilder som fångar er, den kärleken, de blickarna på den speciella dagen.

Visst låter det bra!

Det skulle vara en ära att fotografera er kärlek.

/August

Enkelhet är det ultimata raffinemanget

Leonardo Da Vinci

Dags att planera

Bröllop?

Ta hjälp av en planeringsguide, den innehåller att göra-lista, viktiga beslut, kontakter och massor med tips!

  • 12-14 månader innan
  • 6-12 månader innan
  • 3-6 månader innan
  • 2-3 månader innan
  • 3-4 veckor innan
  • Bröllopsveckan
  • Efter bröllopet

Kostnadsfri

Förfrågan

Bröllops

Paket

DIAMANT

Heldag 12h

Allt ni kan tänka er! 
Från start till stop, då hinner vi med Förberedelser, Porträtt, Vigsel, Mingel, Brudskål, Tal, Middag och Tårtskärning!

Minst 400 st bilder

Bröllopsbox

Utskrifter

Guld

Halvdag 6h

Porträtt, Vigsel, Gruppbilder, Följe, Brudskål, Mingel

Minst 200 st bilder

Bröllopsbox

Utskrifter

Silver

Kvartsdag 3h

Porträtt, Vigsel, Gruppbilder, Följe

Minst 100 st bilder

Bröllopsbox

Utskrifter

Uppsala

Lagom 1,5h

Gifter ni er i Uppsala finns ett mindre porträtt- & vigselpaket till bröllopet.

Minst 50 st bilder

Woop Woop!
Ditt mail har skickats

Awesome! Jag hör av mig så snart jag kan och tills dess – ha en underbar dag!

// August

Ps. Ibland hamnar e-post i spam mappen, upplevs väntetiden lång?
Mina uppgifter finns alltid längst ned på webbplatsen.

Sociala MEdier