Logotyp för Fotograf August Järpemo

En bröllopsfotograf från Uppsala som fångar ögonblicken

Att välja rätt bröllopsfotograf är en viktig del av att planera det perfekta bröllopet. Det är en dag full av kärlek, glädje och minnen som kommer att vara med er för resten av livet. Därför är det viktigt att hitta en professionell fotograf som kan fånga dessa ögonblick på ett sätt som återspeglar er kärlekshistoria.

Om ni letar efter en bröllopsfotograf från Uppsala som kan göra just det, så har ni kommit till rätt ställe. Jag är en erfaren fotograf med specialisering inom bröllopsfotografering. Mitt mål är att skapa bilder som berättar er unika historia och fångar känslan av er speciella dag.

Varför välja mig som er bröllopsfotograf?

Det finns många skäl till varför ni bör överväga mig som er bröllopsfotograf. För det första har jag lång erfarenhet av att fotografera bröllop. Jag har haft förmånen att dokumentera många brudpar och deras kärlekshistorier genom åren. Detta har gett mig en djup förståelse för vad som gör en bröllopsbild minnesvärd.

Jag är också mycket flexibel och anpassningsbar. Jag förstår att varje bröllop är unikt och jag strävar efter att fånga er personlighet och stil i varje bild. Oavsett om ni har en traditionell ceremoni eller en mer avslappnad tillställning, så kan jag anpassa mig efter era behov och önskemål.

En annan fördel med att välja mig som er bröllopsfotograf är min kreativitet. Jag älskar att utforska olika platser och hitta unika vinklar och kompositioner för att skapa konstnärliga och minnesvärda bilder. Jag arbetar också noggrant med ljus och färg för att skapa en stämning som passar er och er dag.

Min arbetsprocess

När ni väljer mig som er bröllopsfotograf, så börjar vår resa med en inledande konsultation. Detta ger oss möjlighet att lära känna varandra och diskutera era önskemål och förväntningar. Jag lyssnar noga på era idéer och ger er råd och inspiration baserat på min erfarenhet.

På själva bröllopsdagen är mitt mål att vara osynlig och fånga ögonblicken på ett naturligt sätt. Jag dokumenterar alla de viktiga stunderna, från förberedelserna på morgonen till bröllopsceremonin och festen på kvällen. Jag fångar även de små detaljerna som gör er dag unik.

Efter bröllopet tar jag tid att redigera och bearbeta bilderna för att säkerställa att de är av högsta kvalitet. Jag strävar efter att leverera bilderna inom en rimlig tidsram, så att ni snabbt kan njuta av och dela dem med era nära och kära.

Kontakta mig för att boka er bröllopsfotografering

Om ni är intresserade av att boka mig som er bröllopsfotograf från Uppsala, så är ni välkomna att kontakta mig för mer information. Jag ser fram emot att höra mer om er och era planer för er speciella dag. Tillsammans kan vi skapa minnesvärda bilder som ni kommer att älska och uppskatta för alltid.

Låt mig föreviga era vackra ögonblick och berätta er kärlekshistoria genom mina bilder. Kontakta mig idag för att boka er bröllopsfotografering!

Dags att planera

Bröllop?

Ta hjälp av en planeringsguide, den innehåller att göra-lista, viktiga beslut, kontakter och massor med tips!

  • 12-14 månader innan
  • 6-12 månader innan
  • 3-6 månader innan
  • 2-3 månader innan
  • 3-4 veckor innan
  • Bröllopsveckan
  • Efter bröllopet

Kostnadsfri

Förfrågan

Bröllops

Paket

DIAMANT

Heldag 12h

Allt ni kan tänka er! 
Från start till stop, då hinner vi med Förberedelser, Porträtt, Vigsel, Mingel, Brudskål, Tal, Middag och Tårtskärning!

Minst 400 st bilder

Bröllopsbox

Utskrifter

Guld

Halvdag 6h

Porträtt, Vigsel, Gruppbilder, Följe, Brudskål, Mingel

Minst 200 st bilder

Bröllopsbox

Utskrifter

Silver

Kvartsdag 3h

Porträtt, Vigsel, Gruppbilder, Följe

Minst 100 st bilder

Bröllopsbox

Utskrifter

Uppsala

Lagom 1,5h

Gifter ni er i Uppsala finns ett mindre porträtt- & vigselpaket till bröllopet.

Minst 50 st bilder

Woop Woop!
Ditt mail har skickats

Awesome! Jag hör av mig så snart jag kan och tills dess – ha en underbar dag!

// August

Ps. Ibland hamnar e-post i spam mappen, upplevs väntetiden lång?
Mina uppgifter finns alltid längst ned på webbplatsen.

Sociala MEdier