Logotyp för Fotograf August Järpemo

En Resa med En Fotograf i Uppsala

Välkommen till Uppsala, en stad fylld av historia, kultur och framför allt kärlek. Som fotograf i Uppsala har jag haft förmånen att bevittna och föreviga otaliga vackra ögonblick av kärlek genom min kameralins. Denna artikel tar dig med på en resa genom Uppsala, där fokus ligger på att utforska den unika skönheten i staden och hur den samspelar med mitt yrke som fotograf.

Upptäck Kärleken i Uppsala

Uppsala är mer än bara en universitetsstad; den är en plats där kärleken blomstrar i alla dess former. Staden erbjuder många romantiska miljöer som ger perfekta bakgrunder för bröllopsfoton, förlovningssessioner och porträtt av kära par. Oavsett om det är vid Fyrisån med dess pittoreska broar, de grönskande parkerna som Knivsta, det historiska Gamla Uppsala med dess vikingagravar, eller de charmiga gränderna i citykärnan – överallt finner man kärlekens magi.

Att Vara Fotograf i Uppsala

Att vara fotograf i Uppsala är en fantastisk resa fylld med möjligheter att fånga hjärtliga ögonblick. Varje uppdrag är unikt och utmanar mig att hitta nya kreativa sätt att skildra kärleken mellan människor och deras omgivningar. Mitt arbete handlar inte bara om att trycka på slutaren; det handlar om att fånga känslor och förmedla dem genom bilderna jag skapar. Genom åren har jag haft äran att dokumentera kärlekshistorier som sträcker sig över generationer och som berör människors hjärtan.

Ett Ögonblick av Evighet: Bröllopsfotografering i Uppsala

Bröllop är en av de mest speciella händelserna i människors liv, och att vara bröllopsfotograf i Uppsala ger mig möjlighet att vara en del av dessa magiska stunder. Jag arbetar nära brudparet för att förstå deras unika personlighet och stil, vilket hjälper mig att skapa bilder som berättar deras kärlekshistoria på ett autentiskt sätt. Med Uppsalas mångfald av bröllopslokaler och naturtillgångar kan jag erbjuda en variation av bakgrunder för att förhöja bilderna och göra dem minnesvärda.

Sångfåglar och Solnedgångar: Förlovningssessioner i Uppsala

Förlovningssessioner i Uppsala är en underbar möjlighet för par att förbereda sig inför den stora dagen och skapa minnen för livet. Staden bjuder på en mängd olika platser där jag kan fånga parets kärlek i den naturliga skönheten av Uppsala. Vid vackra vattenstränder, grönskande parker eller romantiska trädgårdar – förlovningssessioner blir till en resa genom kärlekens förtrollande landskap.

Kärleken över Tid: Porträttfotografering i Uppsala

Som porträttfotograf i Uppsala har jag möjlighet att följa människors kärleksfulla förändringar över tid. Från nyfödda bebisar till glädjen hos fler generationer samlade under ett och samma tak, porträtten fångar ögonblick av kärlek som varar för evigt. Uppsala, med sina historiska byggnader och vackra trädgårdar, blir den perfekta bakgrunden för att föra fram kärlekens berättelse genom dessa porträtt.

Välkommen till Kärlekens Stad

Uppsala, en stad fylld av kärlek och skönhet, erbjuder den perfekta miljön för att skapa minnen för livet. Som fotograf i Uppsala är jag ödmjuk inför möjligheten att fånga dessa ögonblick och göra dem till varaktiga minnen. Oavsett om det är bröllop, förlovningar eller porträtt, är mitt mål att skapa bilder som utstrålar den sanna essensen av kärlek i denna vackra stad.

Kom och upplev Uppsalas kärlek genom mina bilder och låt mig fånga era mest minnesvärda ögonblick.

Dags att planera

Bröllop?

Ta hjälp av en planeringsguide, den innehåller att göra-lista, viktiga beslut, kontakter och massor med tips!

  • 12-14 månader innan
  • 6-12 månader innan
  • 3-6 månader innan
  • 2-3 månader innan
  • 3-4 veckor innan
  • Bröllopsveckan
  • Efter bröllopet

Kostnadsfri

Förfrågan

Bröllops

Paket

DIAMANT

Heldag 12h

Allt ni kan tänka er! 
Från start till stop, då hinner vi med Förberedelser, Porträtt, Vigsel, Mingel, Brudskål, Tal, Middag och Tårtskärning!

Minst 400 st bilder

Bröllopsbox

Utskrifter

Guld

Halvdag 6h

Porträtt, Vigsel, Gruppbilder, Följe, Brudskål, Mingel

Minst 200 st bilder

Bröllopsbox

Utskrifter

Silver

Kvartsdag 3h

Porträtt, Vigsel, Gruppbilder, Följe

Minst 100 st bilder

Bröllopsbox

Utskrifter

Uppsala

Lagom 1,5h

Gifter ni er i Uppsala finns ett mindre porträtt- & vigselpaket till bröllopet.

Minst 50 st bilder

Woop Woop!
Ditt mail har skickats

Awesome! Jag hör av mig så snart jag kan och tills dess – ha en underbar dag!

// August

Ps. Ibland hamnar e-post i spam mappen, upplevs väntetiden lång?
Mina uppgifter finns alltid längst ned på webbplatsen.

Sociala MEdier