En bröllopsfotograf med ess i rockärmen

Porträttfotografering, vigselfotografering eller heldag – bröllopsfotograf August Järpemo dokumenterar din stora dag på det sätt du önskar. Romantiskt, svartvitt, sobert eller galet? Bröllopsfotografering handlar också om stil och känsla. Tillsammans går vi igenom allt i god tid innan bröllopet. Välkommen att kontakta din bröllopsfotograf i Uppsala, Stockholm eller Enköping med omnejd redan i dag!

Bröllopsporträtt

Kärlekensbilder på er dag, porträtten där vi hittar vackra miljöer och fina poseringar.

vigsel

Stunden där ni är i centrum, kyrkligt eller borgerligt, inom- eller utomhus. 

middagsbilder

Låt mig följa er dag kvällen ut! Vackra bilder där ögonblicket spelar roll.

Planeringsmöte inför bröllopsfotografering

Oavsett om du bara önskar några porträttbilder, eller minnesbilder alltifrån påklädning av brudklänning till brudvals och fest fram till småtimmarna, är det bra att träffas i förväg och planera. Vilken typ av foton önskar du, vad är just din stil? Hur ser schemat för dagen ut? Var önskar ni bli fotograferade? Vi tar en fika på något trevligt ställe och funderar igenom allting tillsammans.

Förberedelser – låt dig inspireras och öva framför spegeln

Att ta inspiration ifrån andras bröllopsbilder är inte att kopiera. Genom att titta på bra bilder får du nya idéer, det är ett bra sätt att förbereda sig på. Öva er gärna på att posera – en spegel på väggen kan vara till bra hjälp.

Se foton från bröllopsfotografering på Instagram

Vad ingår i paketen?

DIAMANT

Heldag - 12 TIMMAR

Allt ni kan tänka er! 
Från start till stop, då hinner vi med Förberedelser, Porträtt, Vigsel, Mingel, Brudskål, Tal, Middag och Tårtskärning!

GULD

Halvdag - 6 TIMMAR

Porträtt, Vigsel, Gruppbilder, Följe, Brudskål, Mingel

Minst 200 st redigerade, högupplösta bilder

SILVER

Porträtt & Vigsel

3 TIMMAR​

Porträtt, Vigsel, Gruppbilder, Följe

Uppsala

Porträtt & Vigsel

1,5 TIMME​

Gifter ni er i Uppsala finns ett mindre porträtt- & vigselpaket till bröllopet.

  • Minst 30 st bilder

    Dubbelt upp brukar inte vara något problem! Redigerade & högupplösta bilder

Info, Frågor & Svar (FAQ)

Bokning

Vill ni boka mig går det bra att maila. Jag skriver in ert datum direkt i kalendern på direkten! Sker bröllopet utanför Uppland tillkommer en deposition (bokningsavgift). När den är betald är ni bokade.

planeringsmöte

Vi ses på en fika, hörs via Skype eller andra sätt. Och ett möte är helt kravlöst! Har fotograferat Bröllop i flera år och det finns inget viktigare än att vi trivs med varandra!

Leverans

Leverans sker på 2-4 veckor beroende på säsong. Bilderna levereras via webb-länk som ni kan dela med er till familj & vänner och självklart ladda ner bilderna.

Resekostnader

I alla mina paket ingår resekostnad upp till 1h utanför Uppsala. Beroende på hur långt bort ni gifter er kommer vi överens om ett rimligt pris.

Betalning

Detta kommer ske via e-faktura efter ni fått era bilder levererade. Om det skulle vara så att ni är bortresta och inte har tillgång till mailen på 48h så kommer jag automatiskt skicka faktura i brev till er. Skulle ’livet komma mellan’ så är det så enkelt som att skicka iväg ett mail eller ringa mig.

Unika & otroligt fina träboxar med 10st bilder från ert bröllop. Bröllopsboxen är försedd med säsongens tänkbara innehåll som bilderna vilar på. Kom ihåg att beställa vid bokning. Självklart går det att göra i efterhand men beroende på leveranstid kan det ta upp till 4 veckor.

Det finns inget mer verkligt än att skriva ut bilder, dom är helt underbara att se på och man hittar alltid nya saker i bilden än digitalt. Det går alltid att beställa utskrifter genom mig. Hör av er!

Avtal

Självklart skriver vi ett avtal. Det är både för er och min skull. Här listar vi allt vi kommer överens om, tider, kontaktuppgifter m.m.

Vilken tid är bäst?

Det är inte ovanligt att många har vigsel någon gång efter lunch och att porträttfotografering är perfekt innan det. Kom ihåg att det oftast är väldigt mycket sol, och mitt på dagen brukar inte vara det bästa tillfället att fotografera. Det kan vara önskvärt att hitta en plats med skugga eller så smiter vi iväg någon gång på kvällen och tar några vackra solnedgångsbilder.

Kontakta mig

Woho, ditt mail har skickats!!

Ditt mail har kommit iväg och vi svarar så snart som möjligt 
tills dess – ha en toppen dag!

// August Järpemo

vi finns på sociala medier